optometrie

Optometrie bij Den Heijer Optiek

Wist u dat u ook voor optometrie bij Den Heijer Optiek aan het juiste adres bent? Door de samenwerking met Schutte Optometrie kunnen we u nu helpen met heel diverse oogzorg. Wij bieden deze service op verschillende momenten in het jaar aan, houdt deze pagina in de gaten voor de data en maak een afspraak.

Kijkproblemen met diverse bronnen

Optometrie kan helpen bij kijkproblemen met zeer diverse bronnen. Zo kunnen specifieke klachten komen van een whiplash en ook diabetes kan een oorzaak zijn visuele problemen. Staar kan geleidelijk optreden naarmate u ouder wordt en met Oogdruk dient u zo snel mogelijk een onderzoek uit te laten voeren. Voor onderzoek naar deze en andere kijkproblemen kunt u op diverse data in het jaar op afspraak terecht bij Den Heijer Optiek in Borger.

Goed zicht

Goed zicht is ontzettend belangrijk voor mensen met Meniérè, CVS, ME of met een verleden van hersenschudding of hersenkneuzing. Dit heeft te maken met sterke prikkels die binnenkomen via het zicht. Een speciaal functioneel onderzoek kan dit meten, waarna klachten verminderd of verholpen kunnen worden.

Kinderen

Het komt regelmatig voor dat kinderen met dyslexie ook fixatie disparatie hebben. In sommige gevallen wordt het laatste zelfs als dyslexie gekenmerkt. Dit komt door de gelijkenissen in kenmerken. Fixatie disperatie is een kleine afwijking dat door de optometrist gemeten en verholpen kan worden. Ook andere lees- en leerproblemen kunnen te maken hebben met een onderliggend visueel probleem. Voor een consult met een optometrist kunt u op afspraak bij Den Heijer Optiek in Borger terecht op diverse data in het jaar.

Afspraak data

U kunt terecht bij onze optometrist op:

  • 6 september 2017
  • 18 oktober 2017
  • 28 november 2017

Maak een afspraak

OPTO-NAAST

Top