denheijer-veronika-wildgruber-hoofd

Veronika Wildgruber Eyewear

Den Heijer Optiek verkoopt sinds kort het brillenmerk Veronika Wildgruber. Deze brillen kunnen als ‘eenvoudig maar verrassend’ omschreven worden. Veronika Wildgruber wordt bij het ontwerpen van haar brillencollectie geïnspireerd door puur vakmanschap en het productieproces. Na haar studie in Italië ging Veronika naar Parijs, waar ze samenwerkte met verschillende gerenommeerde ontwerpbureaus.

Parijs was ook de plek waar ze Jacques Durand ontmoette, een specialist in brillen waarmee ze uiteindelijk jarenlang heeft samengewerkt. Veronika’s frisse en creatieve aanpak resulteert in “onmogelijke” brillencollecties, wat niets minder betekent dan kleine kunstwerkjes op zich. Haar werk is tentoongesteld over de hele wereld en is bekroond met meerdere awards. Momenteel woont en werkt Veronika in Berlijn en werkt ze samen met galeries in São Paolo, Chicago en Londen.

Bent u benieuwd naar de unieke brillen van deze bijzondere vrouw? Den Heijer Optiek in Borger heeft deze brillen in huis en adviseert u graag!

denheijer-veronika-wildgruber-naast


Top