salt-eyewear-hoofd-1
salt-eyewear-hoofd-4
salt-eyewear-hoofd-7
salt-eyewear-hoofd-8
salt-eyewear-hoofd-5
salt-eyewear-hoofd-6

SALT. brillen

De zonnebrillen en correctiebrillen van het merk SALT. zijn geïnspireerd op de natuur en dat is duidelijk te zien aan het design en de kleuren die gebruikt worden voor de brilmonturen. Het hippe brillenmerk is in 2006 opgericht in Californië, een plek waar naast mooie natuur ook de laatste trends en mode aan de orde van de dag zijn. Dit zie je terug in alle SALT. monturen, die naast hip en modern ook van hoogstaande kwaliteit zijn!

Monturen van de hoogste kwaliteit

Alle monturen uit de collectie van SALT. eyewear dragen een eigen naam en zijn beschikbaar in diverse kleuren. Het design van de brillen is minimalistisch en simpel, maar hier tegenover staat dat de gebruikte materialen van hoogstaande kwaliteit zijn. Naast acetaat wordt voor de frames ook Japans titanium gebruikt, een lichtgewicht materiaal dat bekend staat om zijn sterkte. Daarnaast zijn alle SALT. zonnebrillen voorzien van 100% gepolariseerde glazen, waardoor je ogen beter beschermd zijn tegen fel zonlicht.

Brillen met een tijdloos design

SALT. maakt brillen die er altijd modieus uit blijven zien, ongeacht de trends die komen en gaan. Door de tijdloze schoonheid van de zee, de lucht en het land als inspiratiebron te gebruiken blijven de monturen hip en cool en gaan ze dus seizoenen achter elkaar mee.

Zoekt u een unieke bril of zonnebril die comfortabel zit en ook nog eens jarenlang meegaat? Kom langs bij onze winkel om de mooie brillen collectie van SALT. te bekijken!

salt eyewear bril


Top