zeiss actie najaar 2016 van der veen

Korting op de DriveSafe brillenglazen van ZEISS

U ontvangt nu tijdelijk 100 euro of 50 euro korting bij aankoop van ZEISS DriveSafe brillenglazen*.

Draagt u een bril en heeft u moeite met goed zien tijdens het autorijden onder moeilijke licht- en weersomstandigheden? De DriveSafe brillenglazen van ZEISS zijn speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik zodat rijden veiliger en comfortabeler wordt. De glazen zijn zowel verkrijgbaar in enkelvoudige als multifocale varianten.

Drie unieke elementen

Dankzij de Luminance Design®-technologie wordt er rekening gehouden met de pupilgrootte bij weinig licht. Verder vermindert de DuraVision DriveSafe Coating van ZEISS de waargenomen schittering met maar liefst 64%. Tot slot heeft het DriveSafe brillenglas een tot 43% groter zichtgedeelte voor de middellange afstand om het scherpteverschil russen dashboard en spiegels gemakkelijker te overbruggen en tot 14% groter gedeelte voor zicht op afstand voor breder zicht op het wegdek.

Voordelen voor u

  • Beter zicht bij weinig licht
  • Minder verblinding door straatverlichting of tegemoetkomend verkeer in het donker
  • Perfect zich op het dashboard, wegdek en in achteruitkijk- en zijspiegels 

Actie! 100 of 50 euro korting op DriveSafe brillenglazen

Rijden in het donker of bij neerslag is erg vermoeiend voor uw ogen. Een goed zicht is essentieel: zonder wordt u sneller moe én reageert u trager. Met de DriveSafe brillenglazen van ZEISS wordt rijden veiliger en comfortabeler en daar wilt Den Heijer Optiek in Borger aan bij dragen. 
Geniet tot eind januari van 100 euro korting op multifocale ZEISS DriveSafe brillenglazen of 50 euro korting op unifocale ZEISS DriveSafe brillenglazen! Kom nu langs in onze winkel voor alle informatie en professionele ondersteuning.

* Vraag in de winkel naar de voorwaarden.

zeiss actie najaar 2016 van der veen-naast

Lees meer over onze brillenglazen


Top